Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi az alap? Miből indult ki az oldal és miből indulok ki én - a mai napig...

 

Az alap gondolat, hogy segítséget nyújtsak mindazoknak, akik kérik. Ez utóbbi fontos! 

Nem keresem sem sorstársak, sem csoportok társaságát, valamint nem működtetek csoportot és nem is tervezem.

Bárki fordul hozzám bizalommal, segítek amiben tudok, de után követést nem vállalok, vagyis én nem veszem fel utólag a kapcsolatot senkivel. Ennek nyomós oka van, privátban szívesen megosztom, itt most nem részletezem.

 

2011. novemberében volt teljes gyomoreltávolításom, egyéb kezelések nélkül.

Segítségem a felépüléshez minimális volt, inkább csak tippeket kaptam, komolyabb útmutatást nem. Élő példa sajnos nem volt előttem, fogalmam sem volt róla, hogy ebből a dologból mit lehet kihozni.

Volt néhány blog, akiknek a szerzője már nem élt és a hozzátartozók működtették az oldalt, de őszintén megmondom fogalmam sincs, hogy egy olyan ember, aki ennek a betegségnek csak közvetetten volt részese, milyen tanácsokat adhat, de nyilván ez az ő felelőssége, én nem vettem igénybe...

Kísérletezni kezdtem magamon több-kevesebb sikerrel. Ebből a sok szenvedésből jött a gondolat, hogy másoknak - ha egyáltalán vannak még rajtam kívül, hiszen senkiről sem tudtam, aki élne - ne kelljen mindezen keresztül menni.

Tudom, hogy minden ember más, mindenki másképp reagál különböző dolgokra, de egy útmutatásnak gondoltam, amivel valahogy el lehet indulni, amit később mindenki a saját ízlésére és tűrőképességének függvényében alakítani tud.

Annak szól, aki nem elégszik meg azzal a kórházi útmutatóval, hogy többször egyen keveset...

A mai napig ezért csinálom. Sokszor akartam abbahagyni, mert kaptam rengeteg kritikát, de mivel a pozitív visszajelzés sokkal több, ez még mindig visz tovább. Természetesen más formában, mint 10 évvel ezelőtt, de mint mindennek, ennek is oka van.

 

Aki részletekre kíváncsi a továbbiakban a leírtakkal kapcsolatban, privátban nagyon szívesen megosztom.