Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mentorálás coaching szemlélettel

Anézsa vagyok, útkereső. Egyedüli gyerekként sokat voltam egyedül. Társaságban mindig megfigyelő voltam és ez felnőtt korban sem nagyon változott. Korán elkezdett érdekelni az emberek viselkedése, a körülmények miatt mégis teljesen más pályára irányított az élet. 25 évig dolgoztam a pénzügy egy speciális területén, melyben a pontosság, a keretek megtartása, az ügyfelekkel való kommunikáció, a szervezetbe való beilleszkedés, mindemellett az önálló munkavégzés rendkívül fontos volt. Mindig azt a fajta biztonságot próbáltam megtalálni a külvilágban, amit gyerekkorban nem sikerült. A különböző megpróbáltatások miértjeit keresve megtapasztaltam, a megoldás bennem van. 

Két nagyobb trauma volt az életemben, egy baleset, majd tíz évvel később egy daganatos betegség. 

Több, mint 10 éve segítek sorstársaimnak a műtét utáni felépülésben, melynek elválaszthatatlan része a testi tünetek megértése mellett a lelki és szellemi újratervezés is. Nagyon fontos az önvizsgálat, az önismeret a megértéshez, valamint a gondolkodásmód megváltoztatása, hiszen:

„Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.”  

(Albert Einstein) 

 

Egyre több sorstársam van, akik szeretnék megérteni saját működésüket, ezért elsősorban ehhez a segítségnyújtáshoz kerestem egy olyan módszert, ami nem terápia, és nem tanácsadás, hiszen ami nekem segített a lelki összefüggéseket megérteni és a gondolkodásmódomat megváltoztatni, az másnak nem biztos, hogy segítségére lehet. Valamint szeretnék más típusú elakadásokkal, más témákkal is találkozni, foglalkozni, mert tudom, hogy a segítő terület a küldetésem, még akkor is, ha hosszú és nem túl egyenes úton jutottam erre a felismerésre.

További információk: www.anezsa.hu