Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Használati útmutató" a műtét utáni felépüléshez

Kedves Sorstársam!  

 

Örömmel írom ezeket a sorokat, mivel kezemben tarthatom elmúlt öt évem összeszedett tapasztalatait, egy kis "használati útmutató" formájában Mindazoknak, akik műtét előtt állnak, illetve akik nemrég estek át a beavatkozáson és nem tudják, hogyan tovább. 

2011. november végén álltam a Baleseti Intézet ajtajában, két héttel a teljes gyomoreltávolításom után és kétségbeesetten vettem tudomásul, hogy senki nem fog tudni segíteni. 

Mégsem adtam fel. Bár nem volt előttem élő példa, valami megmagyarázhatatlan belső erő mégis hajtott előre. Az eltelt öt év próbálkozásait, kísérletezéseinek eredményeit oszthatom meg most, remélve, hogy másoknak nem kell azokon a megpróbáltatásokon keresztül menni, ami elkerülhető. 

Leírom tapasztalataimat az étkezéssel, a megváltozott étrenddel, valamint a felépülés során előforduló panaszokkal és lehetséges megoldásukkal kapcsolatban.

Írok a műtét céljáról, a felépülés szakaszairól, gyógyszerek használatáról, vitaminok és ásványi anyagok fontosságáról.

 A kiadvány tartalmaz étkezési naplót, étrendet, valamint számtalan receptet és a végén pár oldalon szót ejtek a lelki és szellemi összetevőkről is.   

 

Érdeklődni a gyomornelkul@gmail.com e-mail címen lehet.